Твърди, че духът на баща му се вселил в него 

...
Твърди, че духът на баща му се вселил в него 
Коментари Харесай

Ще настръхнете, когато прочетете тази история за Сашо Кадиев

Твърди, че духът на татко му се вселил в него 

Сашо Кадиев претърпя огромен катарзис и счита, че духът на татко му - Георги, който издъхна от рак преди 11 години, е неотлънчо до него. Сашо усетил присъствието по време на сантименталната му почивка с годеницата му Ивелина Чоева в Милано.

На 27 юли двамата били седнали в малко ресторантче до катедралата и Сашо Кадиев изпитал ненадейно предпочитание да си поръча неща, които родителят му е обичал, както и да си ги хапне, наричайки ги на него. В момента, в който забождал лъжичката си в тирамисуто, духът на татко му се вселил в тялото му.  Усещането било доста необичайно и траяло цели двайсет минути.

За това време Сашо Кадиев не съумял да мръдне от стола си и ненадейно го връхлетели мощни страсти. Спомените с умрелия му татко прекосявали като на лента пред очите му.

Двайсетте минути минали като един момент, а по думите на Ивелина от самото начало изглеждал килнат на стола си. Така водещият съумя напълно да ошашави аудиторията си. От дребен той вярвал в живота след гибелта, а баба му дори поддържала близки връзки с Ванга. Майката на Катето Евро се слави като гледачка и въпреки при започване на “кариерата ” си да била преследвана от властта, след това се присъединила да оказва помощ и в разкриването на закононарушения.

Източник: hotnews.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР